A plus label jeugdbadminton

Het a-plus label wordt uitgereikt aan clubs die investeren in goed jeugdwerk en opleiding. Een goede balans tussen competitie en fun draagt bij tot de goed verstandhouding in een club. Bij smash bc hebben we jarenlang gewerkt aan deze onderdelen en nu worden we eindelijk beloond voor het harde werk.

Door te investeren in een goede opleiding voor onze clubtrainers hebben we goede resultaten behaald bij de jeugd. Heel veel jeugdspelers zijn actief in de interprovinciale competitie en behalen hier zeer goede resultaten.

Met onze selectietraining willen we de "betere, talentvolle" jeugd een extra kans bieden om door te stoten naar de top! Voor de jeugd die het minder makkelijk heeft hebben we 2 maal per week training + een -9-jarige of minibad training.

Deze vele factoren maken van Smash BC een echte vaste waarde in de badmintonwereld en is het label van a+ sportclub meer dan verdient.

Smashbc BC startte vanaf 2011 ook met het nieuwe KYU project dat de opleiding voor jeugdspelers nog meer professionaliseert.

Proficiat aan alle bestuursleden, trainers, leden en vooral aan al de sympathisanten, die sterk werk verrichten in het vrijwilligersleven.

Keep up the good work!!