G-prijs Rudi Biesmans + foto’s

26 november 2023

Op 18 november hielden we ons jaarlijks G-toernooi. De G-badmintonners van limburg en ver daar buiten konden nog eens samen tegen elkaar spelen. De zaal was zeer goed gevoeld en je zag dat iedereen er plezier in had. 

Omstreeks 11:00 moesten we even alle wedstrijden stil leggen, want we hadden een onverwachts bezoek. Sinterklaas en 2 van zijn pieten kwam eens kijken of alle kindjes braaf waren geweest. Gelukkig waren er dit jaar geen stoute kindjes en kreeg iedereen een zakje lekkers.

Sinds het jaar 2022 gebruiken we dit toernooi ook om Rudi Biesmans te eren. Zijn gemis is nog steeds voelbaar in de club. Hij is een vaste waarde in de G-badminton, een vertrouwenspersoon voor vele alle G-badmintonners en andere clubleden.

Hierbij willen we vanuit het bestuur ook de organisatoren en de talrijke vrijwilligers bedanken onder leiding van Debbie Simons.

Link voor foto’s: Foto’s G-prijs Rudi Biesmans

All contents © copyright Planaxis. All rights reserved.