Voorbeschouwing CK24

3 mei 2024

3 mei 2024: de vooravond van een van de belangrijkste dagen van het seizoen en de dag waarop tal van Smashers strijden voor de felbegeerde titel wat hun recht geeft een jaar lang te stoefen.

We blikken even vooruit naar wat een zware maar leuke dag belooft te worden.

 

De enkel voor de competitiedames, jammer genoeg maar bestaande uit 3 spelers: Michelle, Maxime en Tine. Grote afwezige is de kampioene van vorig seizoen Hanne.

Favoriet voor de eindwinst is, met enkele klassementen verschil, Tine. Enkel is niet haar favoriete discipline, maar ze zal niet makkelijk te verslaan zijn. De fysiek sterke Michelle kan na een succesvol seizoen een kans maken, maar ook Maxime kan na een lange afwezigheid roet in het eten gooien van onze topfavoriete.

 

Bij de competitie heren is het deelnemersveld wat groter. Topfavoriet is tweevoudig winnaar Marco. Wie kan hem weerhouden van een derde titel op rij te veroveren?

Stefan, die zijn opmars aan het maken is na een blessure? Lander, die een sterk seizoen achter de rug heeft? Milan, die op missie is weer zijn oude niveau op te pikken? Of Steven, die zijn ervaring op hoog niveau in de strijd kan gooien? Klare zaak zou men zeggen, maar iedere wedstrijd moet gespeeld worden.

 

Bij de dubbels lijkt de strijd een stuk spannender te gaan worden. Evenveel deelnemers als in de enkel gaan de heren samen en tegen elkaar de strijd aan. Lander belandde hier indrukwekkend op het hoogste schavotje.

De top 3 van de vorige editie is opnieuw van de partij. Alledrie een stevig seizoen en goede dubbels in de racket belooft het weer een interessante namiddag te worden tussen Marco, Lander en Milan. Maar kan Stefan zich moeien en een plekje bemachtigen ten koste van de 3 favorieten?

 

Ook de dames van de competitie spelen dubbel en gelukkig is hier een grotere opkomst. Winnares van vorig seizoen Michelle zal er alles aan doen om een tweede opeenvolgende titel in de wacht te slepen, maar dit zal alles behalve een makkelijke zaak zijn.

Hogergerankte spelers azen op die eerste plek. Tine presteert op vrijwel ieder toernooi waar ze aan deelneemt, kan ze haar goede vorm waarmaken en iedereen wegspelen? Maite, onze linkshandige sterspeelster, kan mogelijk in staat zijn om hier te verrassen. Ofwel Hanne L, die na een paar jaar afwezigheid terug komt deelnemen. Kan zij haar oude vorm vinden en de titel naar huis nemen?

 

Supporters zijn altijd welkom om de (of hun favoriete) sportievelingen toe te juichen!

 

Eén ding is zeker: het wordt een stevige dag vol harde badminton! Achteraf blikken we terug op deze vermoeiende dag tijdens het clubfeest

All contents © copyright Planaxis. All rights reserved.